Last news in Fakti

12 Април, 2017 14:29 1 000 2

Венгер не само остава, но и му дават пари

  • венгер-
  • арсенал-
  • бюджет-
  • трансфери

Ръководството на Арсенал ще даде бюджет от 200 милиона паунда на французина

Венгер не само остава, но и му дават пари - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не само, че ще остане в клуба и след края на сезона, но ще разполага и с огромен за стандартите в клуба бюджет за селекция. Според "Мирър" французинът ще преподпише за още две години и ще получи 200 милиона паунда, с които да реконструира състава.

Няколко играчи от настоящия отбор ще бъдат продадени, което ще осигури значителна част от бюджета. Месут Йозил, Джак Уилшир, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Оливие Жиру, Давид Оспина и Лукас Перес са сред потенциалните напускащи, добавя изданието. Не е ясно какво ще се случи с Алексис Санчес, чиито договор изтича след година, но "Мирър" предполага, че чилиецът ще остане в Арсенал за още един сезон.

Венгер ще иска да привлече седем нови футболисти - вратар, двама крайни бранители, халф, две крила и един нападател. В списъка на французина са: Александре Лаказет (Лион), Киърън Тиърни и Муса Дембеле (и двамата от Селтик), Уилфред Заха и Джордан Пикфорд или Джак Бътланд.

В Арсенал ще има и промяна в структурата на клуба. На "Емиратс" ще бъде назначен футболен директор, като за този пост се спряга името на Марк Овермарс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    0 2 Отговор
    Жива да не бях :D
  • 2 Юрген Клоп

    0 2 Отговор
    Велик си Шуба