Last news in Fakti

13 Април, 2017 13:02 1 022 0

В Левски намериха пари за селекция

  • левски-
  • иванов-
  • русев-
  • селекция-
  • костадинов-
  • средства

Спас Русев остава мажоритарен собственик на "сините", разкри Красимир Иванов

В Левски намериха пари за селекция - 1
Снимка: БТА

Финансовият директор на Левски Красимир Иванов заяви, че клубът има осигурени средства за лятна селекция. Той призна, че Спас Русев със сигурност остава мажоритарен собственик на 26-кратния шампион на България, коментира и наболелия напоследък въпрос с новия договор на Георги Костадинов. Националът призна преди няколко дни, че е имал първоначална уговорка със “сините” да поднови контракта си, но “човек от ръководството се е отметнал от думите си”.

“Водим разговори всяка седмица със старши треньора Николай Митов и спортния директор Даниел Боримиров. Знаем какви са нуждите на отбора. За момента позицията и на двамата е такава, че искат сезонът да приключи и тогава ще решат накъде отиват нещата с новите договори на играчи. Ще можем да извадим пари за селекция и да осигурим футболисти. Разбира се, всичко това ще бъде в разумни граници. Нямаме милиони за харчене", категоричен бе шефът на “Герена”, който разясни и ситуацията със Станимир Стоилов и Диана Иванова.

“Истината за Георги явно е някъде по средата. Когато беше контузен през октомври, ние търсехме най-доброто лечение за него. Зимата беше пропуснат моментът, в който да постигнем едно споразумение, за да можем да сме сигурни, че ще е важна част от селекцията ни и след лятото. Сега изчакваме мнението на треньора и директора как да изглежда отборът догодина”, сподели Иванов в предаването “Домът на футбола”.

“Разговорът с Костадинов не се води активно, но пък сме отправили оферта към него. Ако я приеме, ще подпишем утре. Динамична е ситуацията с него. Очевидно винаги става въпрос за пари, това е нормално. Всеки иска да постигне най-доброто за себе си, това е спецификата на бизнеса. Въпросът е да намерим пресечните точки. За нас е важно не само един играч да е доволен, а всички в клуба”, заяви още директорът по финансовите въпроси в Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА