Last news in Fakti

16 Април, 2017 01:00 1 239 0

Гуардиола решава за Харт през лятото

  • гуардиола-
  • харт-
  • манчестър сити

Следим всички преотстъпени играчи", призна испанецът

Гуардиола решава за Харт през лятото - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола ще вземе решение дали да задържи Джо Харт или да го разкара за постоянно в края на сезона.

В момента стражът играе под наем в Торино и се справя наистина добре с фланелката на "биковете", но пък от друга страна "гражданите" имат проблеми с вратарския пост в негово отсъствие, тъй като Клаудио Браво се оказа неподходящ за тима.

"Харт? Ще говоря за него в края на сезона. Тогава ще решаваме. Ние следим внимателно изявите на всички наши играчи, които играят под наем в други отбори. Неговите също", коментира Пеп, цитиран от "Мирър".

"В момента имам доверие както в Браво, така и в Кабайеро, но ще видим какво ще се случи", добави още той в краткия си коментар за английския национален страж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА