23 Април, 2017 18:31 2 019 0

Гадже на Марсиал го гаври в интернет (СНИМКИ)

  • хелена-
  • марсиал-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед

Хубавата Хелена наля масло в огъня между Моуриньо и французина

Гадже на Марсиал го гаври в интернет (СНИМКИ) - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата половинка на Антони Марсиал използва социалните мрежи, за да се подиграе с някогашния си възлюбен по повод дербито между Манчестър Юнайтед и Челси.

Френският национал не успя да вкуси нищо от победата с 2:0 над „сините“ на „Олд Трафорд“, тъй като изненадващо остана извън групата на отбора си. Това естествено не убягна на наблюдателите, а след казаното от Саманта Хелена в социалните мрежи вече се говори и за разрив между Марсиал и мениджъра Жозе Моуриньо.

Ясно е, че след идването на Специалния събитията за нападателя започнаха да се развиват нова и доста неприятна за него посока. Макар 21-годишният играч да има 41 мача за клуб и национален отбор през този сезон, той може да се похвали с едва 8 гола и 4 асистенции. В Юнайтед той определено се оформи като твърда резерва, което най-вероятно не му е по вкуса.

Хелена пък наля още масло в огъня, като написа в SnapChat: “Казваш, че не играеш заради мен. Аз Моуриньо ли съм?”

Това може да се приеме за достатъчно ясен сигнал, че нещо в отношенията между Моу и Марсиал куца.

Гадже на Марсиал го гаври в интернет (СНИМКИ)
Снимка: twitter



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА