22 Април, 2017 11:07 1 118 1

Новак в Англия поиска Кафу

  • кафу-
  • брайтън-
  • лудогорец-
  • трансфер

Мениджърът на бразилеца се срещна с представители на Брайтън

Новак в Англия поиска Кафу - 1
Снимка: БТА/АР

Пореден отбор се нареди на опашка за звездата на Лудогорец Джонатан Кафу. Английският сайт sportwitness.co.uk твърди, че новакът във Висшата лига Брайтън, който се класира в елита за пръв път от 34 години, е осъществил контакт с мениджъра на бразилеца Луис Аугусто Карвальо.

По следите на Кафу са още няколко клуба, като най-настоятелни са от Спортинг Лисабон. Преговорите между агента на Кафу и лисабонските "лъвове" са се отложили, тъй като Карвальо е предпочел да се срещне с представители на Брайтън. "Чайките" спечелиха около 200 милиона евро чрез промоцията си за Висшата лига и ще разполагат с голям бюджет за трансфери.

Счита се, че Лудогорец ще започне преговорите от 8 милиона евро, което едва ли ще притесни Брайтън и техния мениджър Крис Хютън.

В последния ден на януарския трансферен прозорец в офисите на Лудогорец дойдоха четири оферти от Англия, но те бяха отхвърлени, тъй като "орлите" очакват да получат повече пари за звездата си през летния трансферен прозорец, който е по-силен по принцип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Било

    1 2 Отговор
    200 мил !???.Намали малко