Last news in Fakti

23 Април, 2017 16:54 1 605 0

Наши грации с медали от Ташкент

  • гимнастика-
  • медали

Катрин Тасева и Боряна Калейн спечелиха отличията за България

Наши грации с медали от Ташкент - 1
Снимка: бТВ

С три отличия в индивидуалната надпревара завърши представянето на индивидуалните български гимнастички на Световната купа в Ташкент, Узбекистан.

Катрин Тасева получи оценка от 17,400 за изпълнението си с бухалки. С този резултат тя заслужи сребърен медал. На същия уред Боряна Калейн изигра съчетанието си за оценка 17,350 и се нареди трета в крайното подреждане.

За представянето си с топка Тасева грабна бронза, след като получи оценка от 17,400. В тази дисциплина Калейн се нареди седма.

За съчетанията си с обръч Катрин зае четвърто място, а Боряна – седмо. Тасева взе участие и в надпреварата с лента, където остана четвърта.

Вчера тя спечели бронзов медал в многобоя, припомня бТВ.

Ансамбълът ни пък е с две сребърни отличия до момента - в многобоя и за съчетанието с 5 обръча. В програмата на турнира следва финалът с 3 топки и 2 въжета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА