Last news in Fakti

27 Април, 2017 12:51 2 412 4

Ку-клукс-клан завладя стадиона в Киев (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • киев-
  • украйна-
  • ку-клукс-клан-
  • стадион-
  • динамо-
  • шахтьор

Акцията беше насочена срещу тъмнокожите футболисти на Шахтьор

Ку-клукс-клан завладя стадиона в Киев (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Цяла Европа гръмна с репортажи от последното дерби на Украйна между Динамо (Киев) и Шахтьор (Донецк), играно на стадиона в столицата. Мачът се превърна в истински триумф на расизма.

Фенове на домакините организираха акция "Бяла лудост". Цели групи бяха маскирани като активисти на Ку-клукс-клан. Други привърженици на Динамо носеха нацистки кръстове и фланелки на Адолф Хитлер.

Акцията беше насочена срещу тъмнокожите футболисти на Шахтьор. Агитката на домакините вдигна и плакат "100 процента бели". Ултрасите обявиха, че са горди, че в киевския гранд вече няма нито един тъмнокож.

На трибуните на дербито имаше емисар на УЕФА. Европейската централа определи стадиона в Киев за домакин на финала в Шампионската лига след година. И иска да се увери, че всичко е наред. Само че едва ли са останали доволни от видяното.

Това не са първите подобни изцепки. Преди 4 години ултраси на Динамо с качулки на Ку-клукс-клан се снимаха пред автобуса на Шахтьор, крещейки срещу тъмнокожите играчи на съперника.

Същите пребиха група привърженици на Челси (Лондон) с различен цвят на кожата преди мач между двата тима в Шампионската лига преди година.

Що се отнася до мача в Киев, гостите от Донецк не се трогнаха много от простотията на домакините и биха без проблем Динамо с 0:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    5 0 Отговор
    Интересно...почти всички управляващи и олигарси в Украйна са евреи! Явно имат полза от подобни циркове.
  • 2 Патето Яки

    2 1 Отговор
    Пуста гьоса.
  • 3 Жидомасов Гроб

    6 0 Отговор
    "Що се отнася до мача в Киев, гостите от Донецк не се трогнаха много от простотията на домакините и биха без проблем Динамо с 0:1."

    А попадението да не е било с участие на чернокож футболист?

    До коментар 1:
    В Украйна и в Русия управляващата каста олигархи са ЕВРЕИ с изключение някой, атаман от Кавказ и няколко арменци, които всъщност държат повече от половината медии. В Русия НЯМА РУСНАЦИ НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ!!! В Украйна няма украинец от кого да зависи нещо в държавата - всичко е в последствие на тоталният КРАХ В СТУДЕНАТА ВОЙНА, последствията от която ще отекват в историята поне още 50-60 години
  • 4 СОЙКА ПРИСМЕХУЛКА

    4 4 Отговор
    Ултрасите - каймакът на утайката в обществото!