Last news in Fakti

28 Април, 2017 14:38 1 121 0

Легенда на Милан учи на футбол от видеа на Юве

  • ювентус-
  • милан-
  • легенда-
  • филипо индзаги-
  • венеция

Треньорът Индзаги показва на футболистите си как играе Юве

Легенда на Милан учи на футбол от видеа на Юве - 1
Снимка: БТА/ AP

Един от най-легендарните футболисти на Милан гледа видеа с играта на кръвния враг Ювентус, за да преподава футбол, съобщи „Гадзета дело спорт“.

43-годишният Филипо Индзаги в момента е треньор на Венеция, който от следващия сезон се завръща във второто нито на италианския футбол – Серия Б.

В интервю за вестника италианецът разкри, че във Венеция печели благодарение на Юве и видео клипове, показващи как се отбранява тимът на Масимилиано Алегри.

Индзаги няколко сезона носи и екипа на „старата госпожа“, преди да премине в Милан.

„Ювентус със сигурност ще станат шампиони. Алегри е много добър в намирането на идеалната формула, той кара всеки един играч да се жертва за отбора“, заяви Филипо Индзаги.

Треньорът на Венеция сподели също така, че Ювентус има сили да спечели Шампионската лига през този сезон. „Бианконерите“ ще се изправят срещу френския Монако на полуфиналите.

В калчото пък тимът има преднина от осем точки пред втория Рома пет кръга преди края на шампионата. Ювентус е близо до шеста поредна титла, което ще е абсолютен рекорд на Апенините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА