Last news in Fakti

29 Април, 2017 16:01 2 012 3

Станимир Стоилов победи Стойчо Младенов с 3:0 в Казахстан

  • стойчо младенов-
  • станимир стоилов-
  • казахстан-
  • астана

Димитър Димитров-Херо държи 2-ата позиция след равенство като гост

Станимир Стоилов победи Стойчо Младенов с 3:0 в Казахстан - 1

Воденият от Станимир Стоилов Астана победи с 3:0 Кайсар (Къзълорда) на Стойчо Младенов в своеобразно българско треньорско дерби в първенството на Казахстан.

Още до почивката отборът на Стоилов вкара два гола чрез Патрик Твумаси в 28-ата минута и чрез украинския атакуващ полузащитник Иван Майевски в 34-ата, за да даде ясен ход на мача.

В 76-ата минута Роман Муртазаев наниза третото попадение за гостите от Астана, които вече имат 22 точки от 9 мача. Кайсар е на 6-о място с 12 точки.

По същото време Иртиш (Павлодар) на Димитър Димитров-Херо завърши 0:0 при визитата си на Тобол (Костанай). Това е трето поредно равенство за отбора на Димитров, който събра 17 точки и заедно с днешния си съперник поделят 2-3 място с по 17 точки.

Отборът на Херо имаше повече голови моменти, но така не успя да стигне до победата заради пропуски и липса на концентрация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛО

    3 3 Отговор
    ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС ОТ КОЛКО ЧАСА БЯХА ДНЕСКА
  • 2 тройчо

    1 1 Отговор
    Стойчо беше Тройчо в България,а сега и в Казахстан.
  • 3 ЦСКА

    2 1 Отговор
    Тройчо, защото още ви болят з.... от тройките му........ евроидиоти