Last news in Fakti

3 Май, 2017 13:29 1 219 1

Буфон: ЕГН-то не е от значение

  • буфон-
  • ювентус-
  • монако-
  • егн-
  • възраст

Имаш ли воля за победа, възрастта не е фактор, заяви легендарният вратар

Буфон: ЕГН-то не е от значение - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон е силно мотивиран да спечели Шампионската лига за първи път в своята богата кариера. Торинци гостуват днес на Монако в първи полуфинален сблъсък от Шампионската лига.

"Юве и Монако са на полуфинал. И двата тима вече са в топ 4. Да, може да се каже, че ние имаме по-голям опит в такива мачове, но е вярно и че Монако може да играе по-спокойно и без напрежение", довери италианският страж на официалната пресконференция.

"Щом имаш волята за победа, ЕГН-то не е от значение. Ако оставим настрана дали побеждаваш, или губиш, самото усещане на Шампионската лига ме кара да давам най-доброто от себе си. Договорът ми е до 2018 година и дотогава имам много възможности да спечеля различни трофеи", каза още Джиджи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е важно

    4 0 Отговор
    Разбира се че не е, я вижте С. Трифонов - на 60 години ходи като тинейджърче - кожено яке, черни цайси, а пък какво гласче вади на концертите - същинско Азисче, а пък цайсите как му седят на младежката главичка - красота