Last news in Fakti

5 Май, 2017 10:57 1 361 0

Божидар Краев изнудва Левски?

  • краев-
  • левски-
  • изнудване-
  • договор-
  • заплата

Талантът на "сините" иска много по-висока заплата

Божидар Краев изнудва Левски? - 1
Снимка: БТА

Престоят на Божидар Краев в Левски е към своя край. Индикациите сочат, че той ще се раздели с клуба най-късно през зимата, пише "Тема спорт". 19-годишният футболист отказва да продължи до­говора си, който изтича на 31 декември 2017 година. За да подпише дългосрочно споразуме­ние, младокът е пожелал заплата в размер на около 35 хиляди лева, а "сините" са склонни да му дадат най-много 20 бона. Тежките преговори се водят от мениджъра Джон Ингълс - шотландецът е бивш играч на тима от "Герена".

Засе­га той не е склонен да прави никакви компроми­си. Така, ако Левски не успее да продаде играча през лятото, през зимата ще го изпусне без па­ри. Затова и в клуба са сериозно притеснени от създалата се ситуация.

Днес на "Герена" ще се проведе Управи­телен съвет, на който ще бъде уточнен бюд­жетът за привличането на футболисти през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА