Last news in Fakti

15 Май, 2017 04:30 1 174 0

Лоран Блан отказва оферти заради Барселона

  • блан-
  • барселона-
  • оферти-
  • луис енрике-
  • пост

51-годишният специалист таял надежда Барселона да го потърси

Лоран Блан отказва оферти заради Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият селекционер на Франция Лоран Блан отказал цели три оферти от испански отбори в последните месеци с надеждата, че смени Луис Енрике в Барселона, твърди Le Parisien. Двамата бяха съотборници в Барселона през сезон 1996/97.

Лас Палмас, Бетис и Севиля са потърсили 51-годишния бивш треньор още на Бордо и ПСЖ, но французинът отхвърлил всяко едно от предложенията.

Лоран Блан напусна ПСЖ през лятото на 2016 година и все още не се е ангажирал с друг тим. Засега обаче и името му не е сред фаворитите за бъдещ наставник на каталунците. Той бил едва седми избор в списъка с кандидати и от Барселона все още не са се свързвали с него. Според испанските медии фаворити за поста на Луис Енрике са Ернесто Валверде или сегашният му асистент в Барса Хуан Карлос Унсуе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА