Last news in Fakti

28 Ноември, 2011 15:53 857 5

Бойко изпревари Бербо в класацията за Футболист на годината

  • бойко-
  • бойко борисов-
  • премиерът-
  • бербо-
  • димитър бербатов

Считаната от мнозина за шега номинация на Бойко Борисов за Футболист на 2011 година в допитването сред феновете вече придоби съвсем сериозни измерения.

От тази сутрин премиерът на България официално е №1 според вота на привържениците.

Борисов, който рита за третодивизионния Витоша (Бистрица), задмина досегашния убедителен лидер Димитър Бербатов, като към 11:30 часа имаше 31% срещу 29% за нападателя на Манчестър Юнайтед.

Гласуването става в официалния сайт на мероприятието - futbolist1.bg, като преди това е нужна безплатна регистрация. Правилата са такива, че запалянковците избират имената на най-заслужилите футболисти на България, а след това те ще бъдат представени на журналистите, които окончателно ще определят най-добрия играч за 2011 година, но той задължително трябва да фигурира в списъка на феновете.

След премиера и нападателя на Юнайтед, за момента в Топ 5 се нареждат още Николай Михайлов (8%), Стилиян Петров (7%) и капитанът на Левски (София) Владимир Гаджев (4%).

Гласуването сред феновете продължава до 4 декември.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРЕНЬОР

    0 0 Отговор
    БОЙКО КАКЪВ ФУТБОЛИСТ МОЖЕ ДА СИ - ОСВЕН КВАРТАЛЕН ? ПАК БЪЛГАРСКИ ИЗЦЕПКИ ! И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ЗА СЪПОСТАВЯНЕ МЕЖДУ ВЕЛИКИЯ БЕРБАТОВ И НЯКАКЪВ АМАТЬОР ! ЩО ЗА ДЕБЕЛАШКА ШЕГА !?
  • 2 ТРЕНЬОР P.S.

    0 1 Отговор
    АКО БОЙКО ВЗЕМЕ НАГРАДАТА ЗА ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА ЩЕ БЪДЕ ТОЧНО СЪЩОТО КАКТО СТОИЧКОВ ВЗЕ НАГРАДАТА - ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА !!!!!!!!!!!!!!!! ( пълна подигравка )
  • 3 georgi

    0 0 Отговор
    Всеки приз за Бойкоо ееее, за Бойко еееее, за Бойко ееее
    Премиоро, ще вземе де що има в България.
  • 4 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    borisov e unikalen chovek i premier.evala
  • 5 Бистричанин

    0 0 Отговор
    Яз па съм по добар от тоа Бойко каде го ритам секи ден през ашиците а он за каков се помисли ? Чекай чекай па че играме скоро и че те видим що че прайш ? Добре че стана примиер та да станеш и футболис че иначе кой чеше да те забележи а ? Оно у Бистрица сите си те знаеме че не моеш да играш. Ама дип че си големец тааа сите се усукаа около тебека .