Last news in Fakti

16 Май, 2017 15:28 1 815 0

Франческо Тоти си намери нов отбор

  • тоти-
  • отбор-
  • маями-
  • рома-
  • неста

Алесандро Неста иска легендата в Маями

Франческо Тоти си намери нов отбор - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Рома Франческо Тоти може да продължи кариерата си в MLS. Според Gazzetta dello Sport интерес към 40-годишният футболист проявява Маями, където треньор е Алесандро Неста. Не е ясно обаче дали Тоти ще приеме офертата или ще предпочете да заеме ръководен пост на "Олимпико".

Самият той заяви, че още не е взел решение за бъдещето, с което си остави вратичка за още футбол. При подобно стечение на обстоятелствата Тоти едва ли ще остане в Рома. Причината за това е новият спортен директор на "вълците" Мончи, който заяви, че нападателят трябва да прекрати кариерата си.

Цялата кариера на Принца на Рим премина в родния му клуб, с който стана шампион на Италия през сезон 2000/01, два пъти спечели Купата на страната (2006/07 и 2007/08) и два пъти Суперкупата (2001, 2007).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА