Last news in Fakti

18 Май, 2017 11:57 831 0

ФИФА поздрави Лудогорец за титлата

  • инфантино-
  • фифа-
  • лудогорец-
  • титла-
  • поздравление-
  • бфс

В БФС получиха официално писмо от Джани Инфантино

ФИФА поздрави Лудогорец за титлата - 1
Снимка: БТА/АР

С официално писмо до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, президентът на ФИФА Джани Инфантино поздрави Лудогорец за шестата поредна шампионска титла в българското първенство, съобщава сайтът на БФС.

"Имам удоволствието да поздравя "Лудогорец" по случай спечелването на шестата поредна титла в първенството на България. Спечелената титла е резултат на упорита работа и постоянство. Поздравления за футболистите, треньорското и спортно-техническо ръководство, лекарския екип и привържениците на тима. Благодаря на "Лудогорец" и вашата федерация за това, че помагате за разпространението на позитивното послание, което носи футболната игра", пише в писмото на президента на световната футболна централа Джани Инфантино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА