Last news in Fakti

19 Май, 2017 12:27 1 097 0

Новите собственици на Интер мечтаят за Роналдо

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • интер-
  • собственици-
  • възможности

"Искахме да вземем и Пауло Дибала, но...", заяви Пиеро Аусилио

Новите собственици на Интер мечтаят за Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Новите китайски собственици на Интер от Suning имат финансовата мощ да си позволят да купят голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Това заяви спортният директор на "нерадзурите" Пиеро Аусилио. Той все пак подчерта, че това няма как да стане, тъй като на "Джузепе Меаца" имат проблеми с финансовия феърплей на УЕФА и са поставени под мониторинг.

"Всеки ден чета кого трябва да купим, но истината е, че се налага да се съобразяваме с определени параметри. Нашите приходи са 200-300 милиона евро, а на Ювентус, който редовно участва в Шампионска лига, са 400 млн. евро. В Торино имат страхотна управленска визия след изваждането им от елита през 2006 г. Построиха свой стадион и постепенно повишаваха фонда за заплати. Това прави разликата с останалите италиански клубове. Най-добрите играчи искат при тях, за да печелят и да играят в Шампионска лига", заяви Аусилио.

"Искахме да вземем Пауло Дибала, но имаше 20 млн. евро разлика с офертата на Ювентус и в крайна сметка той отиде там. Сега е невъзможно да изхарчим 200 или 300 млн. евро за трансфери. Новите китайски собственици спокойно могат да купят Кристиано Роналдо, но истината е, че това няма как да стане заради финансовия феърплей на УЕФА", добави шефът в Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА