22 Юни, 2017 13:27 961 0

Белчев: Да не се заблуждаваме, че ЦСКА е голям клуб

  • белчев-
  • цска-
  • зенит

"Доволен съм, но искам повече търпение в играта", коментира треньорът

Белчев: Да не се заблуждаваме, че ЦСКА е голям клуб - 1
Снимка: cska.bg

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви след победата над Зенит с 2:1, че е доволен от продукцията на неговите момчета.

"Доволен съм от играта. Хубаво е, когато побеждаваме отбори като Зенит, но на този етап важно е да покажем постоянство в играта", коментира Белчев.

"В първите минути не можахме да се ориентираме, но постепенно заиграхме по-добре, имахме и няколко положения. Искам да имаме по-голямо търпение във владеенето на топката, по-голяма скорост в атака и да бъдем по-убедителни. Здраво стъпили сме на земята. Въпреки победата, не трябва да се заблуждаваме, че сме голям отбор. Всеки трябва да дава максимума и да защитава името на ЦСКА."

"Радвам се, че Рубен Пинто остава част от отбора на ЦСКА. Разбира се, че има разочарование от решението на УЕФА да не участваме в Лига Европа, но не искам да коментирам повече", добави специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА