Last news in Fakti

24 Юни, 2017 21:42 2 181 3

Григор Димитров се размина с финал в Куинс

  • димитров-
  • лопес-
  • тенис-
  • куинс-
  • полуфинал

Фелисиано Лопес победи българина на полуфинал

Григор Димитров се размина с финал в Куинс - 1
Снимка: БТА/АР

Григор Димитров отпадна на полуфиналите на турнира в Куинс, след като загуби от испанеца Фелисиано Лопес. 32-ият в световната ранглиста постигна успех над българина със 7:5, 3:6, 6:2.

Като цяло Димитров бе фаворит за успеха в срещата според букмейкърите, но намиращият се в доста добра форма Фелисиано го изненада неприятно. Това бе четвърта среща от турнири на ATP между двамата, като те са си разменили по две победи.

В първия сет всичко бе решено след един-единствен пробив в единадесетия гейм, докато във втората част Григор имаше пред себе си инициативата и проби в осмия гейм.

Третият решителен сет бе изцяло в полза на Лопес. Испанецът пропусна цели шест шанса за пробив в четвъртия гейм, но след това проби в шестия и осмия гейм, за да си подпечата успеха.

Той ще спори на финала срещу хърватина Марин Чилич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нед

    8 5 Отговор
    Кофти. Преди имахме Петър Пак-падналов , а сега Григор Отпадналов.
  • 2 Вед

    8 2 Отговор
    Кофти че сега имаме такива като теб които само знаят да говорят глупости а не знаят колко трудно се постига успеха...
  • 3 Javorrrrr

    2 0 Отговор
    Нашичкия никога няма да се надскочи и ще си остане селянче от Хасково с лузърски манталитет. Дори когато губи - не губи достийно ами се предава. Не може да водиш с 40-15 и да загубиш решаващо подаване при 5-5. Ще си остане в подножието на топ 10 и нереализирания талант. Поне да идва да играе за Фед къп - там ще е полезен и ще му прощаваме