26 Юни, 2017 12:26 1 359 0

Скандален перуанец се моли на Левски

  • деса-
  • левски-
  • молба-
  • прошка-
  • права

Хеан Деса моли шефовете на Левски да възстановят правата му

Скандален перуанец се моли на Левски - 1
Снимка: levski.bg

Скандалният бивш футболист на Левски Хеан Деса е очакван да се появи скоро на "Герена". Поводът няма да е завръщане в синия клуб, а разговори относно взаимоотношенията между двете страни, съобщават медиите в Перу.

През зимата 24-годишният футболист с прякор Лудия избяга от Левски и принуди шефовете да го уволнят дисциплинарно и да го дадат на ФИФА. Играчът прибираше по 16 500 евро на месец и постъпката му озадачи.

Деса се надява да се споразумее с шефовете на Левски и правата му да бъдат възстановени. Играчът явно е намерил друг отбор и затова се е задействал. От "Герена" при всички положения са в правото си да искат компенсация от Деса за скандалните му действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА