Last news in Fakti

18 Юли, 2017 11:31 932 1

Фюри: Все още не знам дали ще се боксирам пак

  • фюри-
  • отказване-
  • бокс-
  • завръщане

"Ако не го направя - извинявайте", заяви бившият световен шампион

Фюри: Все още не знам дали ще се боксирам пак - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри шокира феновете. Той обяви, че има сериозен вариант да не се завърне на ринга. Непобеденият боксьор не е слагал ръкавиците за официален мач от ноември 2015-а. Тогава хвърли една от най-големите бомби в историята на бокса, след като надви по точки и детронира Владимир Кличко.

През 2017-а медиите на острова няколко пъти обявиха, че Фюри готви своето завръщане. Самият той дори имаше и насрочена дата за мач.

"Моето време беше преди две години - обяви Фюри. - Ако ще се завръщам, ще го обявя. Ако не, просто извинявайте. За да го сторя, трябва наистина да го желая и да го искам. Може да стана вторият шампион в историята на тежка категория, който се оттегля непобеден след Роки Марчиано. Обединих титлите и се справих с човек, когото смятаха за непобедим. Дали трябва да правя още нещо?"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пийняк

    2 0 Отговор
    Човека е в постоянен цикъл друсане-пиене и не знае дали ще може да излезе от него. Пък и му е ясно, че и да излезе ще е нищо повече от боксов чувал.