Last news in Fakti

19 Юли, 2017 16:59 1 021 1

Кадрови проблеми шокираха Левски

  • левски-
  • митов-
  • яблонски-
  • контузии-
  • проблеми-
  • хайдук

Николай Митов няма да разчита на Давид Яблонски и Антонио Вутов

Кадрови проблеми шокираха Левски - 1
Снимка: БТА

Левски понесе тежък удар ден преди решителната битка с Хайдук (Сплит). Двама от основните футболисти на "сините" отпадат за двубоя, който е утре от 20:00 часа на "Герена". Треньорът Николай Митов няма да може да разчита на централния защитник Давид Яблонски и Антонио Вутов. Както е известно, "сините" загубиха преди седмица с 0:1, когато при гостуването в Хърватия и двамата бяха титуляри.

Яблонски отпада за мача утре, тъй като страда от разтежение. На чешкия защитник беше бита инжекция, но въпреки това той не тренира вчера и отпада за реванша. Очаква се Яблонски да бъде извън терените поне две седмици.

Вутов пък все още лекува контузията от нелепия инцидент в банята в Сплит, когато стъкло се потроши върху краката му. Въпреки случилото се юношата на Левски игра в първия мач, след което обаче проблемите му се влошиха. При това положение Митов няма да може да разчита утре и на Вутов.

В центъра на защитата се очаква Яблонски да бъде заменен от Георги Ангелов. Заради отсъствието на Вутов пък със сигурност титуляр ще бъде Жорди Гомес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    1 0 Отговор
    АЙДЕ МОМЧЕТА СРИТАЙТЕ ИМ ЗАДНИЦИТЕ.