Last news in Fakti

28 Юли, 2017 05:16 747 0

Милан се отказа от Ренато Санчес

  • санчес-
  • милан-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер

Португалецът се вижда твърде скъп на "росонерите"

Милан се отказа от Ренато Санчес - 1
Снимка: БТА/АР

Похарчилият около 190 милиона евро това лято за нови попълнения Милан засега се отказва от възможността да привлича португалския национал Ренато Санчес от Байерн. Причината е, че баварците искат 40 милиона евро за 19-годишния халф, а „росонерите” не са готови да платят толкова много пари.

„Говорихме на няколко пъти с Румениге и Санчес, но засега не можем да изпълним изискванията на клуба. Ако от Байерн променят финансовите си претенции, ще бъдем на линия”, заяви спортният директор на италианския тим Марко Фасоне.

Според известния италиански журналист и експерт по трансферите Джанлука ди Марцио от Милан искат да вземат португалеца само под наем за 10 милиона евро и след това евентуално да го откупят за сума между 35 и 40 милиона евро. Баварците обаче не са се съгласили на тази оферта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА