Last news in Fakti

8 Август, 2017 13:27 717 0

Интер влиза в битката за Марез

  • марез-
  • интер-
  • рома-
  • лестър

"Нерадзурите" ще се опитат да измъкнат халфа под носа на Рома

Интер влиза в битката за Марез - 1
Снимка: БТА/АР

Миланският гранд Интер може изненадващо да измъкне под носа на Рома една от най-големите трансферни цели на “вълците” - Рияд Марез. След като Лестър отхвърли оферта от 35 милиона евро и държи да получи не по-малко от 40 за звездата си, то “нерадзурите” ще се опитат да подобрят предложението на столичани.

“Кориере дело спорт” информира, че Валтер Сабатини се е срещнал с представители на Лестър за потенциална сделка, макар преговорите да са в начална фаза и разговорите да са били по-скоро с опознавателна цел. Алжирският национал би бил заместник на Антонио Кандрева, ако той наистина премине в Челси, за които се твърди, че се интересуват от него, но агентът на италианеца вече отрече това да е вариант. Все пак, ако Интер се раздели с някого измежду Кандрева и Иван Перишич, който е искан от Манчестър Юнайтед, очевидно Рияд Марез ще е първото име за заместник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА