Last news in Fakti

8 Август, 2017 15:29 1 209 0

Ефенберг: Байерн е зад останалите грандове

  • ефенберг-
  • байерн мюнхен-
  • изоставане-
  • пари

"Разликата ще става още по-голяма, баварците може и да не спечелят ШЛ в близките 10 години", смята легендата

Ефенберг: Байерн е зад останалите грандове - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият капитан на Байерн Мюнхен Щефан Ефенберг е на мнение, че баварският колос е изостанал от останалите големи "акули" на пазара, тъй като не пръска високи суми за трансфери.

"На Байерн няма да му бъде лесно, дори точно обратното. Виждате как се развиват другите клубове, инвестирайки 222 милиона евро за Неймар", започна Ефе пред T-Online.

"ПСЖ със сигурност вече е сред най-големите фаворити за спечелване на Шампионската лига. Те са гладни за успехи и имат други опции."

"Ако президентът на Байерн Ули Хьонес каже "не, няма да платим висока сума", но случващото се на пазара продължава по същия начин, тогава разликата между тези клубове ще стане по-голяма."
"Изобщо няма да бъда изненадан, ако Байерн не успее да спечели Шампионската лига в следващите 10 години. Това е резултат от неустойките, които се плащат."

"Имаме ПСЖ, Барселона, Реал Мадрид и английските клубове с техните финансови възможности. Ако Байерн не плаща високи суми, ще изостане още повече от тях. А разликата е голяма и в момента", добави бившият национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА