Last news in Fakti

11 Август, 2017 13:56 2 047 0

Бащата на Мбапе на път да провали трансфера в ПСЖ

  • мбапе-
  • баща-
  • комисионна-
  • алчност-
  • трансфер-
  • псж

Той е увеличил комисионната, която иска да получи от преминаването на сина си в ПСЖ

Бащата на Мбапе на път да провали трансфера в ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР

Трансферът на младата сензация на Монако Килиан Мбапе в ПСЖ зацикли. Според Sky Sport Italia причината за това се крие в бащата на нападателя. В последния момент той е увеличил комисионната, която иска да получи от преминаването на сина си на "Парк Де Пренс". Не е ясно за каква сума става въпрос, но според изданието разминаването е с няколко милиона евро.

По-рано същата медия съобщи, че ПСЖ е предложил на Монако 155 млн. евро за 18-годишния нападател. Монегаските обаче са непреклонни в исканията си за 200 млн. евро, което би превърнало Мбапе във втория най-скъп футболист в историята след Неймар. Той премина при "принцовете" от Барселона за рекордните 222 млн. евро.

На стадион "Луи II" вече са готови и с няколко варианта за заместник на Мбапе. Това са Патрик Шик от Сампдория и Балде Кейта от Лацио. Двамата са свързвани още с Ювентус и Интер, като цената на чешкия национал е 30 млн. евро. Кейта е малко по-евтин, тъй като има една година до изтичането на договора му с римските "орли".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА