Last news in Fakti

15 Август, 2017 01:00 1 363 0

Диего Коща: Конте няма харизма!

  • диего коща-
  • челси-
  • антонио конте-
  • харизма-
  • треньор-
  • атлетико мадрид

Нападателят иска само в Атлетико (Мадрид)

Диего Коща: Конте няма харизма! - 1
Снимка: Shutterstock

Нападателят Диего Коща, който изпадна в немилост в Челси, атакува вербално треньора на тима Антонио Конте, съобщи „Дейли мейл“.

След края на миналия сезон, в който лондончани спечелиха титлата във Висшата лига, италианецът информира Диего Коща чрез SMS, че не е част от плановете му за следващия сезон.

„Уважавам Конте като треньор, но не и като човек. Той не е наставник, който е близо до своите играчи, много е дистанциран. Не притежава харизма“, заяви 28-годишният нападател.

Той ясно изрази желанието си да се върне в Атлетико (Мадрид), където е желан както от треньора Диего Симеоне, така и от привържениците на испанския тим.

„Желанието ми е да се върна в Атлетико. Отхвърлих други оферти, защото ще отида в отбора, в който искам, а не в този, който плаща най-много за мен“, заяви Диего Коща, намеквайки, че е имало оферти за него от Китай.

През миналия сезон, в който Челси спечели златните медали в английското първенство, Диего Коща отбеляза 20 гола в първенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА