Last news in Fakti

24 Август, 2017 11:29 1 082 0

Клоп: Луд мач - можеше да завърши 9:7

  • клоп-
  • хофенхайм-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

"Борихме се за това цели 14 месеца", заяви треньорът на Ливърпул

Клоп: Луд мач - можеше да завърши 9:7 - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира победата на тима си с 4:2 в плейофен реванш от Шампионската лига. С този успех „червените“ се класираха за груповата фаза на турнира. Според 50-годишният германец мачът на „Анфилд“ се е изиграл наистина луд мач, който е можело да стане още по-резултатен.

"Началото бе буреносно. Когато си спечелил първия мач с 2:1, съперникът очаква да играеш прибрано и на контраатака. Ние направихме точно обратното и действахме с висока преса. Започнахме фантастично. Обикновено при 3:0 е нормално да има леко отпускане. Не ми харесва, но е нормално. Това бе луд мач, който можеше да завърши 9:7. Дори и тогава обаче ние щяхме да продължим напред“, призна германският специалист.

„Класирахме напълно заслужено. За това се борихме в последните 14 месеца. Някой може да каже, че това е само Шампионската лига, но ние мечтаехме да се завърнем в този турнир, а играчите на моменти показаха невероятен футбол. Срещу съперник като Хофенхайм е нормално да имаш някои проблеми, но съм доволен от победата и от класирането ни напред", допълни Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА