Last news in Fakti

25 Август, 2017 16:27 1 289 1

Левски хвърли око на бивш играч на Уест Хям

  • левски-
  • ейолфсон-
  • уест хям-
  • макаби хайфа

"Сините" се надяват да уредят Холмар Ейолфсон до дни

Левски хвърли око на бивш играч на Уест Хям - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Левски е предприела финална офанзива за привличането на Холмар Ейолфсон от Макаби Хайфа.

Централният защитник, който е загубил титулярното си място в отбора, с който подписа това лято Георги Костадинов, се превърна в първостепенна задача за хората, ангажирани със селекцията на Левски, след като сериозният кръг агенти около бразилеца Бресан буквално отчая "сините". До края на трансферния прозорец от "Герена" трябва да се договорят с израелския клуб, тъй като играчът има договор за още четири години.

По информация на "Меридиан мач" идеята на Левски е била да вземе 190-сантиметровия колос, играл за Уест Хям, Бохум и Розенборг и записал 6 мача за националния отбор на Исландия, под наем. От Макаби са склонни да приемат подобно предложение, но самият играч държи да получи постоянен договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олигарха

    0 0 Отговор
    Не е вярно това нещо.