27 Август, 2017 10:56 1 236 4

Левски с нов рецитал при Делио Роси

  • славия-
  • левски-
  • роси-
  • победа-
  • мапуку

"Сините" размазаха Славия с категоричното 4:0

Левски с нов рецитал при Делио Роси - 1
Снимка: БТА

Левски удари с 4:0 Славия и записа трета поредна победа с треньор Делио Роси. Така "сините" се изкачиха на четвърто място в класирането на три точки от първото място и ЦСКА. Левски има и един мач по-малко, отложената среща с Лудогорец. Два гола в мача заби Гомес (31-дузпа и 86), по един добавиха Мапуку (45) и Буш (90).

"Черната сила" този път бе титуляр за сметка на Серджиу Буш и отново се разписа за отбора си. Румънецът влезе в игра след почивката и също вкара. От своя страна Славия за пореден път разочарова с представянето си и продължава да е в дъното на класирането с едва пет спечелени точки.

Все пак трябва да се отбележи, че дузпата за Левски беше леко дискусионна и доста оспорвана от играчите на Славия, а третото попадение за "сините" падна след явна засада на Габриел Обертан, който асистира на Гомес, след което той прати топката в мрежата на Петков.

Така Левски записа нова разгромна победа под ръководството на Делио Роси, който очевадно вдигна "сините", които вече поглеждат към първото място в класирането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джими

    2 1 Отговор
    браво на рогатите. Чорбарче съм, но силни лефски и ЦСКА са предпоставка за силен футбол в България и респективно националния отбор.
  • 2 Хорацио

    0 1 Отговор
    Силен ЦСКА няма как да има вече по простата причина, че дружеството е във фалит и клуба не се състезава никъде по вина на Гриша Ганчев. Иначе Литекс винаги е бил сред водещите отбори в първенството и когато купят достатъчно мачове и съдии някой път стават шампиони.
  • 3 гощо

    2 0 Отговор
    Къв рецитал,на кой,на СлаБия ли?!??!!? Аааахахахахахахах надежди говежди!!!!!
  • 4 топка

    1 0 Отговор
    Рецитал на сьдията