Last news in Fakti

5 Септември, 2017 01:03 1 301 0

Барселона разкарва Туран до дни

  • туран-
  • барселона-
  • галатасарай-
  • трансфер

Турски клуб може да спаси каталунците от ненужния футболист

Барселона разкарва Туран до дни - 1
Снимка: БТА/АР

Барселона все пак е на път да разкара Арда Туран, въпреки затварянето на трансферните прозорци в повечето страни в Европа. Според каталунския вестник "Мундо Депортиво" носителят на купата на Испания води преговори с няколко турски клуба за правата на полузащитника.

Тъй като трансферния прозорец при комшиите затваря в петък, местните отбори все още имат право да привличат нови футболисти от други първенства. Галатасарай е сочен като най-големия кандидат за подписа на Туран, който не попада в сметките на новия треньор на Барса Ернесто Валверде.

Туран не беше пласиран в друг отбор заради желанието на "блаугранас" да вземе висока сума за него. Договорът на играча е до 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА