7 Септември, 2017 13:56 780 0

Диего Коста се е запътил към Турция

  • коста-
  • бешикташ-
  • наем-
  • челси

Нападателят може да бъде пратен за няколко месеца в Бешикташ

Диего Коста се е запътил към Турция - 1
Снимка: БТА/АР

Челси шокиращо може да засили Диего Коста под наем в турския Бешикташ, който има интерес към нападателя, твърдят испанските медии. Трансферният прозорец в Турция затваря утре, така че има време подобна сделка да бъде осъществена и тя изглежда доста добро решение за всички.

Както е известно Коста се завърна в Лондон в опит да оправи ситуацията си с клуба, но е ясно, че няма бъдеще при Антонио Конте и едва ли ще играе, ако остане на „Стамфорд Бридж“.

При заплахата да не помирише терен до януари, за него също би било изгодно да замине за Истанбул за няколко месеца, а след това да се надява, че лондончани ще се споразумеят с Атлетико Мадрид за продажбата му.

В Турция Коста би имал възможност да навлезе и във форма, след като до момента се е готвил единствено самостоятелно заради изгнанието си в Бразилия. В Лондон алтернативата изглежда да се готви с втория отбор до края на 2017-а година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА