Last news in Fakti

22 Декември, 2011 10:41 869 0

Мартин Петров: Свикнах все аз да съм виновен

  • мартин-
  • петров-
  • болтън-
  • резерва-
  • бербатов-
  • манчестър юнайтед

Националът Мартин Петров коментира положението си в Болтън и призна, че не е щастлив от факта, че често е пренебрегван в стартовия лист на своя тим.

"Тренирам максимално старателно и искам да играя. Крайното решение обаче не е мое, а на мениджъра. Ясно е, че не ми е приятно да съм резерва. Ето, срещу Блекбърн играх силно, но ако съм слаб в следващия мач, пак ще седна на пейката. Така е в чужбина. Вече съм свикнал, когато отборът не върви, все аз да съм виновен", сподели Петров пред Нова Телевизия.

Крилото поздрави своя бивш съотборник в националния тим Димитър Бербатов за попадението му срещу Фулъм, като пожела на добрия си приятел да продължи в същия дух и да си върне титулярното място в тима на Манчестър Юнайтед.

"Радвам се за Митко. Той отново доказа, че дори и да получава малко игрово време, знае как да го използва. Дано с този гол е затворил устите на критиците си".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА