15 Септември, 2017 05:15 775 0

Азар преподписва с Челси

  • азар-
  • подпис-
  • договор-
  • челси

Новият договор ще е до 2021 година

Голямата звезда на английския шампион Челси – Еден Азар, съвсем скоро ще подпише нов договор със "сините", пише Tuttomercato.

Новото споразумение на белгийския национал ще го задържи на "Стамфорд Бридж" до 2021 година, като настоящето е до 2020. Заплатата на 26-годишния футболист също ще бъде значително увеличена и ще го превърна в един от най-скъпоплатените състезатели във Висшата лига. Азар играе в Челси от 2012 г., когато беше купен от Лил за 35 милиона евро. Той има 251 официални мача за лондончани, в които е вкарал 72 гола и е дал 62 асистенции.

При разгрома с 6:0 над Карабах на старта на Шампионска лига, крилото записа първи минути за Челси през новия сезон след контузия. Азар се появи на терена в 58-ата минута на мястото на Педро, но не успя да се разпише. Очаква се той да започне титуляр при неделното домакинство на Арсенал в дербито от 5-ия кръг на Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА