Last news in Fakti

22 Декември, 2011 16:55 1 453 0

Надал разкри защо вече не е акционер в Майорка

  • надал-
  • акционер-
  • майорка-
  • тенис
Надал разкри защо вече не е акционер в Майорка - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Преди няколко дни стана ясно, че световният номер 2 Рафаел Надал е продал десетте процента от притежаваните акции във футболния клуб Майорка. Той обясни този свой ход в интервю за вестник "АС".

"Първоначалният проект беше много по-различен от случващото в момента. Идеите са различни и просто беше време да се оттегля от проекта. Преди година се включих, защото идеите бяха вълнуващи и интересни и исках да ги подкрепя. Не съм го направил за печалба или нещо подобно, исках клубът да използва имиджа ми в своя полза. Но тази опция почти не беше използвана. Ясно е, че Майорка минава през труден период. От сега нататък ще продължа подкрепям клуба, но не като акционер", коментира Надал.

На въпрос от какво е най-разочарован в любимия си клуб, тенисистът не пожела да каже нищо конкретно: "Сега не е моментът да продължавам да говоря за това. В момента имам други неща, за които да се притеснявам - например контузията в рамото и как това ще се отрази тя на представянето ми през сезона. Най-важното е клубът да е добре независимо дали аз съм акционер, или не. Това няма никакво значение за отбора и представянето му. Мога само да им пожелая всичко най-хубаво", завърши световният номер 2 в тениса.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА