Last news in Fakti

14 Септември, 2017 18:37 2 310 0

Маша: Серина не ме мрази заради Григор Димитров

  • шарапова-
  • уилямс-
  • димитров-
  • мразене-
  • тенис-
  • съперничество

"По-добре да сме врагове, отколкото приятелки", разкри рускинята

Пореден интересен момент от автобиографията на Мария Шарапова развълнува света на тениса. Рускинята разказва за отношенията си със Серина Уилямс и стига до извода, че и за двете е по-добре да са врагове, отколкото приятели.

Противно на очакванията повод за враждата им не е общата любов с Григор Димитров, който първо поддържаше отношения с американката, а след това я смени с рускинята.

"Всичко започна през 2004 година (Григор и Маша обявиха връзката си през 2013 година), когато я победих във финала на "Уимбълдън". Знам, че ме мрази за това. Бях само едно слабичко момиче, но успях да взема трофея.

Серина и аз принципно имаме много общи неща и трябва да се разбираме и да бъдем близки. Но ние наистина не сме приятелки. Мисля, че се мотивираме една на друга, а това ни помага. Дълго бяхме двете най-добри в женския тенис, това ни даваше сила. Някой ден, когато тенисът вече не е важен за нас, може да станем приятелки", призна Маша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА