Last news in Fakti

26 Септември, 2017 12:56 1 085 0

Лудогорец с тежък жребий за Купата

  • лудогорец-
  • левски-
  • цска-
  • купа на българия-
  • жребий

ЦСКА и Левски играят срещу втородивизионни тимове

Българската професионална футболна лига изтегли жребия за осминафиналите на Купата на България. Носителят на трофея от миналия сезон Ботев (Пловдив) ще гостува на втородивизионния Царско село. Шампионът Лудогорец изтегли нелек жребий - Берое, като добрата новина за разградчани е, че са домакини.

Лидерът в класирането на Първа лига ЦСКА и Левски получиха за съперници отбори от Втора лига. "Червените" приемат Ботев (Враца), а "сините" ще гостуват на Монтана. Славия пък ще приеме Локомотив (Пловдив).

Припомняме, че крайният победител ще се определи от един мач. При равенство се играят продължения и после евентуално ще се изпълняват дузпи.

Ето и пълния жребий:
Монтана – Левски
Лудогорец – Берое
Царско село - Ботев (Пловдив)
Литекс - Локомотив (София)
Етър - Септември
ЦСКА - Ботев (Враца)
Дунав - Струмска слава
Славия - Локомотив (Пловдив)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА