26 Декември, 2011 10:11 1 150 0

Абрамович вади 150 млн. лири за нови играчи

  • челси-
  • абрамович

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш ще разполага със сумата от 150 милиона паунда за зимни трансфери, твърди английският таблоид "Сън". Според изданието собственикът на "сините" от Лондон Роман Абрамович е твърдо решен да навакса изоставането на клуба от Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед и е готов да вложи сериозна сума пари в начинанието.

Основните цели в списъка на Вилаш-Боаш са оценяваният на 50 милиона паунда нападател Адинсон Кавани и съотборникът му в Наполи Марек Хамшик, който би струвал 30 милиона според "Сън".

Челси има интерес и към крилото на Ювентус Милош Красич, чиято цена е около 20 милиона паунда.

Въпреки това се очаква първата покупка на "сините" за 2012 година да е доста по-евтина - Гари Кейхил, който трябва да дойде от Болтън за 7 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА