Last news in Fakti

1 Януари, 2012 13:06 678 1

Наш боксьор със сребро от силен турнир в Пакистан

  • исметов-
  • бокс-
  • пакистан-
  • сребро-
  • ранчев-
  • иванов
Наш боксьор със сребро от силен турнир в Пакистан - 1
Снимка: mma-bulgaria.com

Младият български боксьор в категория до 60 килограма Айрин Исметов спечели сребърен медал на големия международен турнир по бокс в Пакистан, съобщи за БТА треньорът на българския национален отбор Палми Ранчев. 

"Турнирът в Исламабад беше много силен - участваха 21 страни от Азия и Африка, а аз и тримата боксьори бяхме единствените представители на Европа. Айрин Исметов направи три отлични мача и след три победи се класира за финала, но аз не го качих на ринга за финалния мач - Айрин получи контузия на носа и предпочетох да не рискувам", заяви Ранчев.

"Много добре се представи в категория до 52 килограма Стефан Иванов - той победи в първия си мач, но при следващото си качване на ринга загуби от боксьор от Узбекистан, който е шампион на Азия. В категория до 49 килограма Александър Александров загуби още в първия си мач от боксьор от Пакистан. Мачът бе малко "домакински" - съдиите предпочетоха с две точки боксьора от Пакистан", завърши Ранчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Браво момче,нещо да зарадва българските ни души.Да си жив и
    здрав!!