Last news in Fakti

1 Януари, 2012 17:18 1 060 0

Челси вади 100 милиона евро за нападател

  • хълк-
  • челси-
  • роман абрамович-
  • порто-
  • андре вияш боаш
Челси вади 100 милиона евро за нападател - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският собственик на лондонския Челси Роман Абрамович окончателно доказа, че не мисли трезво що се отнася до футболни трансфери, пише британската преса.

Милиардерът е пожелал да има в тима си голмайстора на Порто Хълк и е готов на всичко, за да го купи. Цената обаче е 100 милиона евро, на което Абрамович е потвърдил намерението си.

Очаква се в близките дни в офисите на Порто да пристигне и писмена оферта, която най-вероятно вече се чака с огромен ентусиазъм от шефовете на "Ду Драгао".

Ако трансферът стане факт, то Хълк ще замени ветераните Анелка и Дрогба на върха на атаката на "сините" и ще работи с бившия си наставник в Порто Андре Вияш Боаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА