2 Януари, 2012 15:37 1 450 0

Футболистите на Челси се разбунтуваха срещу трeньора си

  • челси-
  • вилаш боаш-
  • анелка-
  • дрогба
Футболистите  на Челси се разбунтуваха срещу трeньора си - 1
Снимка: Никола Анелка, ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Челси Андре Вилаш Боаш става все по-непопулярен сред футболистите и феновете на тима, пише вестник "Сън".

Португалецът не се представя особено убедително начело на отбора, а в съблекалнята е още по-лошо, разкриват играчи на "сините".

Повод за поредната проява на ярост от страна на футболистите е липсата на Никола Анелка на клубното парти на лондонския клуб.

Португалският мениджър забранил появата на французина с мотива, че през януари Анелка си тръгва и появата му ще влоши климата в отбора.

Друг от лидерите Дидие Дрогба също е пред трансфер, а подкрепата, която собственика на клуба Роман Абрамович даде на Вияш Боаш може да стане причина и други да поискат да си отидат от “Стамфорд Бридж".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА