Last news in Fakti

1 Ноември, 2017 16:26 1 387 1

Бербатов: Треньорът в ПАОК не разбираше от футбол

  • бербатов-
  • тудор-
  • конфликт-
  • паок

"Имахме лични проблеми помежду си", призна нападателят

Българският нападател Димитър Бербатов отправи остри думи към своя бивш треньор в ПАОК – Игор Тудор. Голмайсторът, който в момента е част от индийския Керала, игра в гръцкия гранд под ръководството на хърватина през сезон 2015/2016.

„Исках да се върна в Англия, но получих офертата от ПАОК. Приех предложението и бях готов да дам всичко от себе си за клуба. Но ПАОК имаше проблем – Игор Тудор. Той не знаеше как да ме използва правилно в мачове и тренировки. Има много тактически недостатъци и неща, които не разбира. Също така имахме изцяло лични проблеми помежду си. По-късно той бе уволнен, но работата му остави отпечатък“, споделя Бербатов, цитиран от турски медии.

„Няма да забравя феновете на ПАОК. Имам много добри спомени като цяло от престоя ми в клуба и най-вече от феновете, който са изключителни. Подкрепят отбора си страстно и са истински вманиачени в него“, допълва нападателят за престоя си в Гърция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 5 Отговор
    Присмел се Хърбел на Щърбел!