15 Ноември, 2017 12:30 1 056 0

В Дженоа недоволстват от Гълъбинов

  • дженоа-
  • недоволство-
  • форма-
  • авелино-
  • гълъбинов

Италианският тим ще връща нападателя в Серия "Б"

Българският национал Андрей Гълъбинов може да се върне в Серия „Б“, където направи изключително силна кариера в последните години. Според италианските медии в Дженоа са разочаровани от представянето на 28-годишния българин и „грифоните“ ще го пратят под наем във втора дивизия през януари.

Новият треньор на тима от Генуа Давиде Балардини търси промяна в слабо представящото се нападение на отбора и при това без да отделя допълнително финанси. Докато Пиетро Пелегри и Джанлука Лападула може да бъдат сигурни за мястото си в отбора, то това не се отнася за Гълъбинов, пише „Калчомеркато“.

Българският национал вкара два гола от началото на сезона (срещу Ювентус и Каляри), но пропусна поне три 100-процентови положения срещу други отбори. Затова се очаква през зимата той да се върне във втородивизионния Авелино, където през 2013/14 направи най-силния сезон в кариерата си – 39 мача и 15 гола.

От „вълците“ в Дженоа се очаква да се завърне Раул Асенсио. 19-годишният испанец е собственост на „грифоните“, но от лятото играе под наем в Авелино. Така сделката ще излезе без пари за Дженоа и клубът ще може да фокусира финансови средства към други трансферни цели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА