20 Ноември, 2017 05:15 1 055 0

Моуриньо: Сякаш Погба никога не е бил контузен

  • погба-
  • ибрахимович-
  • завръщане-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • контузия

Моуриньо не спести похвалите си за Погба след силния му първи мач след контузията

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана силно впечатлен от Пол Погба, който се завърна след два месеца отсъствие, но игра отлично и записа гол и асистенция при 4:1 срещу Нюкасъл.

„Той бе на топ ниво. Сякаш изобщо не е отсъствал. Представянето му бе отлично и това нямаше как да не повлияе цялостно върху мача. Значението му за нашата игра е наистина сериозно, тъй като с него сме много по-креативни” заяви Моуриньо.

„Когато се появиха признаци на умора веднага го смених, тъй като не искаме да рискуваме и да го претоварваме. За времето, през което бе на терена обаче, изобщо не личеше, че е отсъствал толкова дълго” добави португалецът, който все още не е сигурен дали ще пусне Погба и срещу Базел в Шампионската лига или ще му даде почивка.

Златан Ибрахимович пък записа първото си участие за сезона, след като преодоля тежка контузия и бе на път да вкара впечатляващ гол, но нямаше късмет. „Беше много емоционално. Ние бяха близо до него през цялото време и сега да го видим отново в игра е фантастично” каза още Жозе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА