9 Януари, 2018 17:03 1 954 4

АТР: Григор Димитров ще бъде следващият №1

  • атр-
  • димитров-
  • номер едно-
  • ранглиста-
  • анализатор

Това бе предречено от анализатора Крей О'Шанеси

Григор Димитров ще бъде следващият №1 в мъжкия тенис. Смелата прогноза е на авторитетния анализатор на АТР Крейг О'Шанеси, който коментира на официалната страница на асоциацията какво могат да очакват феновете на тениса през 2018 година. Неговите прогнози са базирани върху статистическите анализи от изминалия сезон.

И първата му прогноза е: Следващият №1 - Григор Димитров"

"Пъзелът най-сетне се подреди за талантливия 26-годишен българин. Той стартира 2017-а като №17 в световната ранглиста, но в края на сезона достигна до №3 благодарение на спечелването на Финалите на АТР. През 2016 Димитров спаси само 60% (238/397) от точките за пробив при негов сервис, което му донесе 36-о място по този показател в тура. През 2017 това число се вдигна до 70% (252/360), което го прави петият най-добре отразяващ шансове за пробиви. Той е по-устойчив психически, физически по-здрав и има увереността да застане сам на върха", пише за Григор Димитров Крейг О'Шанеси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заблуда

    10 2 Отговор
    За сега ше стане първи само ако останалите се контузят..Много е борбен човека,много се раздава ,играе за всяка една топка дори и да е обречена ,но има нещо ,което все още не му достига да е на върха и според мене тва е психика.Трябват му много победи срещу джокович,надал,федерер,мъри за да осъзнае и да си повярва ,че и той може да е на върха.Ама кой съм аз да го говоря тия неща та аз съм никой...

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Заблуда":

    Има доза истина в това което сте написал, но поне имената да бяха с главни букви !
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Не е вярно !!! Питайте Волгин и пияндето , това е едно "горко" момче , което просто играе тенис !!! Как може да се мери с титаните на мисълта и да си позволява да отнема вниманието от поредното им велики прозрения в алкохолен делириум !!!
  • 4 Крум

    0 0 Отговор
    Блажен ни са вярващите!