Last news in Fakti

10 Януари, 2018 09:57 1 340 0

Ставаш играч на мача - печелиш интернет

  • играч на мача-
  • награда-
  • интернет-
  • африка-
  • мамелъди съндаунс

Практиките на награждаване в Африка са повече от изумителни

Нетрадиционна награда прикова погледите към бившия отбор на Христо Стоичков - Мамелъди Съндаунс. Камата бе начело на тима в периода 2009-2010, когато се прочу с уменията си по английски.

Настоящият капитан на тима обаче Хломфо Кекана стана популярен с това, че получи 5 GB мобилен интернет за награда, след като бе избран за играч на мача, противно на популярната по света и у нас бутилка шампанско, пише "Блиц".

Традициите на награждаване за номер 1 в Африка варират според това какво дава спонсорът на клуба. Историята помни стек бира за най-добрия на мач в Зимбабве, чифт джапанки в Гана и кош с хранителни продукти в Ботсвана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА