2 Февруари, 2018 10:57 2 160 0

Христо Стоичков повежда отбор срещу Тоти

  • стоичков-
  • тоти-
  • демонстративен мач-
  • турнир-
  • капитан

Камата ще е капитан на световен отбор

Христо Стоичков срещу Франческо Тоти! Двубой за историята край Кремъл. Кавалерът на “Златната топка” ще бъде капитан на Световния отбор, а Принца на Рим - на Италия в турнира на легендите в Москва на 3 и 4 февруари.

“За нас е огромна гордост тези велики личности да бъдат наши гости”, каза генералният мениджър на състезанието Тамерлан Куриев. Турнирът ще празнува своето юбилейно десето издание. Мачовете ще се играят в залата на комплекс “Лужники”, където ще е откриването и финалът на Мондиал 2018. Сблъсъкът между Стоичков и Тоти ще е под №5 в първия ден на състезанието. Освен това Камата ще изведе световни звезди и срещу домакина Русия, пише "Труд".

В другата група от три отбора са Германия, Франция и Португалия. Ветераните от актуалния европейски шампион ще дебютират на турнира на легендите. Повечето от футболистите са от звездния отбор на Порто, спечелил Шампионската лига през 2004-а, когато изгря звездата на Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА