Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 12:02 1 984 0

Масово меле прекрати мач в Бразилия (ВИДЕО)

  • бой-
  • витория-
  • баия-
  • червен картон-
  • съдия

Съдията изгони девет играча и срещата нямаше как да продължи

Дербито на бразилския град Салвадор между Витория (Баия) и Баия не завърши. Срещата от шампионата на щата Баия беше прекратена при масов бой в 79-ата минута. Към този момент резултатът беше 1:1.

Мелето започна след вкараната от Винисиус дузпа, с която Баия изравни резултата. Футболистът на символичните гости отпразнува попадението с недвусмислени движения в ханша. Това раздравни вратаря на Витория Фернандо Мигел, който му налетя на бой, пише "Блиц".

Включиха се и резервни играчи. Това доведе до отстраняването на петима играчи от Баия и на двама от Витория. Интересното е, че виновният вратар се отърва без червен картон.

Още двама футболисти бяха изгонени няколко минути по-късно, когато страстите още не бяха утихнали, а напрежението вече се беше пренесло и по трибуните. 11 минути преди края четвърти полеви играч на Витория беше отстранен от терена. Бруно Биспо получи втори жълт картон, след като пречеше на противник да изпълни фаул.

Така Витория остана на терена без необходимия според правилата минимум от седем играчи. Мачът беше прекратен. Сега се очаква Бразилският спорен съд да се произнесе за наказанията на футболистите и за резултата от мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА