Last news in Fakti

23 Февруари, 2018 09:57 1 133 1

Арсенал бе изненадан от шведи, но продължава

  • йостерсунд-
  • арсенал-
  • лига европа-
  • подценяване

„Топчиите” загубиха от Йостерсунд и въпреки това го елиминираха

Арсенал загуби у дома от Йостерсунд с 1:2 в реванша помежду им от 1/16-финалите на Лига Европа, но въпреки това продължава напред в турнира с общ резултат 4:2. „Топчиите” бяха спечелили с 3:0 първата среща в Швеция и подцениха мача на свой терен.

Мениджърът на домакините Арсен Венгер даде шанс за изява на повечето от резервните футболисти и те разочароваха. В 22-ата минута Хосам Айеш изведе гостите напред в резултата, като останаха съмнения дали това попадение не е автогол на Калъм Чеймбърс. Само минута по-късно Кен Сема удвои и шокира „артилеристите”, чийто аванс от първата среща почти бе заличен, пише "Блиц".

Шведите се нуждаеха от само още едно попадение, за да изравнят общия резултат и да се надяват поне на продължения. В началото на второто полувреме в 47-ата минута Сеад Колашинац намали на 1:2 след пас на Ектор Белерин и внесе спокойствие в редиците на „топчиите”. Въпреки това те не намериха сили да изравнят до края на мача и загубиха на свой терен от шведския си съперник.

Въпреки поражението Арсенал се класира за осминафиналите в турнира и очаква следващия си противник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пирамиди Фараони

    1 1 Отговор
    Няма изненада !!!!
    Милиарди лапат МИЛИАРДИ (в световен мащаб разбира се) МИЛИАРДИ ...
    ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БАЛЪЦИТЕ