Last news in Fakti

25 Януари, 2012 23:57 1 134 1

Камерунски голаджия акостира на "Армията"

  • "армията"-
  • стив лео белек-
  • цска-
  • аек-
  • испания

Най-накрая ЦСКА си осигури услугите на футболист от италианския Удинезе. Камерунският нападател Стив Лео Белек, който играе в Гръцкия АЕК, но е собственост на "фриуланите" ще бъде преотстъпен на "червените" до края на сезона.

18-годишният африканец е първият от четиримата футболисти на италианския клуб, пристигащ на "Българска армия". Той има 4 гола в 16 мача за АЕК.

Лео Белек ще бъде четвъртото пролетно попълнение в тима на Димитър Пенев, след като до този момент "армейците" подписаха с защитника Диого, нападателя Абел Анисе и крилото Нджонго Присо.

Междувременно стана ясно, че турнето на ЦСКА в Испания пропада. Причината е, че организаторите са вдигнали двойно цените. Така в петък вместо за Испания отборът ще лети за Анталия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ничего не понявший

    0 0 Отговор
    "Акустира"...идва от акустика, вероятно. Или от сода каУстик...