Last news in Fakti

28 Януари, 2012 13:11 826 0

Играчите на КПР няма да се ръкуват с Тери

  • кпр-
  • челси-
  • тери-
  • фърдинанд-
  • вилаш-боаш-
  • хюз
Играчите на КПР няма да се ръкуват с Тери - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Играчите на Куинс Парк Рейнджърс възнамеряват да откажат да се ръкуват с Джон Тери в знак на поддръжка на Антон Фърдинанд, в днешния мач срещу Челси от турнира за Купата за Футболната асоциация, предаде БГНЕС.

Вчера Фърдинанд получи по пощата куршум и това е разстроило силно защитника, но той твърдо възнамерява да излезе на терена срещу "сините". Наставникът на Челси Андре Вилаш-Боаш е категоричен, че Фърдинанд е длъжен да протегне ръка на Тери, докато колегата му Марк Хюз смята, че това е "лично решение" за Антон Фърдинанд. В края на миналата година той обвини Джон Тери, че по време на мач го е обидил на расова основа. Тери отрече това, но на 1 ноември лондонската полиция започна разследване на случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА